+32 58 41 13 03

Voorgerechten

Voorgerechten

Salade van grijze garnalen 'Traditioneel' €16.00
Gebakken eendenlever met crème van peperkoek €20.00
Duo van garnaal- en kaaskroketten €18.00
'Petit gris' slakjes uit Namen met looksaus €14.00
Carpaccio van hertenkalf met olijfolie en Parmesaanse kaas €15.00
  • vegetarisch
  • suikerarm
  • 123-feelfree
Voor een voorgerecht of soep genomen als hoofdschotel : + € 5,00

Gourmetmenu

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu

Kerstavondmenu / Kerstdagmenu

Kostprijs per persoon : €90.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €115.00

Ontdek dit menu

Oudejaarsavondmenu / Nieuwjaarsdagmenu

Kostprijs per persoon : €115.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €140.00

Ontdek dit menu