+32 58 41 13 03

Paasmenu - Aprilmenu

Paasmenu - Aprilmenu

Een glaasje "Bubbels" vergezeld van een hapje

Degustatiebordje van de chef

Asperges, gepocheerd ei en mousselinesaus

Heekfilet in brickdeeg, jonge spinazie en dille-honing dressing

Trio van lamsfilet, lamskotelet en kroket van lamszwezerik, spitskool, snijbonen, aardappeltaart en jus met tijm

Millefeuille van aardbeien, vanille roomijs, espuma van pistache en groene peper

koffie en versnaperingen

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Gourmetmenu

Gegrilde gambas, risotto met zomergroenten

Wok van kip met spiegelei

Dessert

...

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu


Maandmenu September

"Bubbels" vergezeld van een hapje

Degustatiebordje van de chef ( potje mosselen met koriander en gember )

Pulled duck met gebakken ganzenlever en crème van pepe...

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Ontdek dit menu