+32 58 41 13 03

Paasmenu - Aprilmenu

Paasmenu - Aprilmenu

Een glaasje "Bubbels" vergezeld van een hapje

Degustatiebordje van de chef

Asperges, gepocheerd ei en mousselinesaus

Heekfilet in brickdeeg, jonge spinazie en dille-honing dressing

Trio van lamsfilet, lamskotelet en kroket van lamszwezerik, spitskool, snijbonen, aardappeltaart en jus met tijm

Millefeuille van aardbeien, vanille roomijs, espuma van pistache en groene peper

koffie en versnaperingen

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Gourmetmenu

Risotto met boschampignons en gebakken scampi

Aardappelpuree met Nieuwpoortse grijze garnalen, gepocheerd ei en mousselinesaus  

Dessert

...

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu


Moederdagmenu - Meimenu

"Bubbels" vergezeld van enkele hapjes

Degustatiebordje van de chef

Gekarameliseerde asperges, gebakken eendenlever met zoet-zure saus

In de oven gebakken kre...

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Ontdek dit menu