+32 58 41 13 03

Oudejaarsavondmenu / Nieuwjaarsdagmenu

Oudejaarsavondmenu / Nieuwjaarsdagmenu

"Bubbels" vergezeld van enkele hapjes

Degustatiebordje van de chef

Slaatje met geraspte knolselder en kreeft, kerry-en cayennemayonaise

Gevulde brickdeeg met pladijsfilet, grijze garnalen en groentenblokjes, jus van garnalen

Gebakje met kalfszwezerik, crème van pastinaak en butternut

Sorbet van groene appel met calvados

Hertenkalf, amandelaardappelen, boschampignons en mousse van wintergroenten

Oudejaarsavonddessert

Koffie en versnaperingen

Coupe champagne

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €115.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €140.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Vismenu

Brochette van scampi, provencaalse groenten en rijst    

‘Vis van het jaar ‘ rode poon, marktgroenten, rouille en vissoep     &n...

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu


Chef's menu

Slaatje met geconfijt buikspek         

Dagsoep met korstjes

Eendenborst, vijgen, boschampignons en dauphine aardappelen   &n...

Kostprijs per persoon : €36.00

Ontdek dit menu


Kreeftenmenu

Een glasje champagne, vergezeld door een hapje

Degustatiebordje van de chef

Slaatje met kreeft, knolselder, duo van wasabi -en cayennepepermayonaise

Garnalensoepje met...

Kostprijs per persoon : €70.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €90.00

Ontdek dit menu