+32 58 41 13 03

Maandmenu oktober

Maandmenu oktober

"Bubbels" vergezeld van een hapje

Degustatiebordje van de chef ( Witte pens met fregola, tijm e crème van dragon )

Terrine, carpaccio en crème brulée van ganzenlever met Parmezaankoekje

Gebakken St-Jacobsoester met mousseline van schorseneren, rucola en truffel

Gebakken kalfshaasje met geroosterde pastinaak, mosterdzaad, saus met chanterellen en krielaardappelen

Créatie van peren

Koffie met versnaperingen

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Gourmetmenu

Carpaccio van hertekalffilet met olijfolie en Parmesaanse kaas 

Wok van kip met spiegelei

Dessert

...

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu