+32 58 41 13 03

Oudejaarsavondmenu / Nieuwjaarsdagmenu

Oudejaarsavondmenu / Nieuwjaarsdagmenu

'Bubbels', vergezeld van enkele hapjes

Degustatiebordje van de chef

Carpaccio van hertenkalf, olijfolie, truffelschilfers, raketsla

Kalfszwezerik, schorseneren, morieljes

Pladijsfilet, 'kerremelksmeus', verse garnalen

Sorbet van groene appel met calvados

Fazantfilet, kroket van fazantenbil, witloof, appel, honingsaus

Oudejaarsavonddessert

Koffie en versnaperingen

Coupe champagne

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €115.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €140.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Gourmetmenu

Mergpijp, tartaar van rundsvlees en basilicumcreme

In de oven gebakken wijtingfilet met mosterd en tomaat

Dessert

...

Kostprijs per persoon : €29.00

Ontdek dit menu


Valentijnmenu

Champagne, vergezeld van een hapje

Degustatiebordje van de chef

Gebakken St-Jacobsoesters met truffel, carpaccio van zoete aardappel 

Kalfszwezerik met verse vijg...

Kostprijs per persoon : €58.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Ontdek dit menu