+32 58 41 13 03

Oudejaarsavond / Nieuwjaarsdagmenu

Oudejaarsavond / Nieuwjaarsdagmenu

' Bubbels' vergezeld van enkele hapjes 

Degustatiebordje van de chef 

Javanais van ganzenlever met gedroogde Spaanse ham, crème van olijven en uienconfituur

Kreeft met groene asperges en nantuasaus

Gebakken grietfilet, puree van pastinaak en kalfsjus

Sorbet van appel met calvados

Hertekalffilet, boschampignons, schorseneren en amandelaardappelen

Oudejaarsavonddessert

Koffie en versnaperingen

Coupe de champagne

Prijs van dit menu

Kostprijs per persoon : €115.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €140.00

Of eet je liever aan de kaart

Nog enkele menu"s

Kerstavond / Kerstdagmenu

' Bubbels' vergezeld van enkele hapjes

Degustatiebordje van de chef

Janvanais van ganzenlever met gedroogde Spaanse ham, crème van olijven en uitenconfituur

Trio va...

Kostprijs per persoon : €90.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €115.00

Ontdek dit menu


Maandmenu

Degustatiebordje van de chef

Trio van Sint-Jacobsvruchten

Pladijsfilet met gerookte zalm en safraansaus

Hazerug uit de Moeren, gecarmeliseerde appel, rode kool en boschampigons&nb...

Kostprijs per persoon : €59.00
Dit menu incl. dranken/persoon : €79.00

Ontdek dit menu